Web
Analytics
 

Procedure voor het aanvragen veld dinsdagavond

Er is op dinsdag laat (21.30-23.00) een extra veld in de Slaak beschikbaar die je kan aanvragen.

 

Sem, Isabel en Jeroen verdelen het extra veld op basis van aanvragen zo eerlijk mogelijk EN zullen in elk geval voorrang geven aan teams die dit veld nodig hebben voor inhaalwedstrijden (of dit benut wordt om zelf de wedstrijd in te halen of om trainingstijden zo te schuiven zodat op een ander moment twee sloten na elkaar beschikbaar zijn om wedstrijden in te halen maakt niet uit).

 

Zo eerlijk mogelijk betekent dat wij kijken naar het aantal aanvragen voor die dag en diegene die dan in onze ogen tot dan toe 'zo min mogelijk' het veld ook heeft toegewezen gekregen - die krijgt het dan voor die avond. 

 

Via de mail (aanvraagtrainingsveld@gmail.com) kun je tot uiterlijk een week van tevoren een trainingsveld aanvragen. Vermeld hierbij even voor welk team en met welke reden je het veld nodig hebt.   

 

Op basis van alle aanvragen maken wij een 'voorlopige indeling'. Dit doen we een maand vooruit. Dus eind oktober wordt de indeling van november bekend gemaakt. En zo verder.

 

Dit is een 'voorlopige indeling'. Er kunnen nog verzoeken tussen door komen of wedstrijden ingepland worden. Daarom beslissen we uiterlijk een week van tevoren wie het veld definitief krijgt.

 

Hoor je niets - dan blijft de voorlopige reservering geldig. Het kan gebeuren dat je het veld toegewezen had gekregen als 'voorlopige reserveringen' , maar dat dit nog ongedaan gemaakt wordt omdat er een ander voorrang krijgt omdat die er op dat moment meer recht op heeft. In dat geval nemen we contact met het team op dat zijn voorlopige reservering helaas niet door kan gaan. 

 

Wij proberen te werken aan een agenda online - zodat daar duidelijk kan worden gemaakt wie het veld allemaal zouden willen en uiteindelijk ook wie het mag gebruiken - zodat iedereen dit zelf online kan inzien. Zolang we dat niet hebben informeren we jullie via de mail. 
 

We zien jullie verzoeken wel tegemoet!