Web
Analytics
top of page

In- en uitschrijven

Interesse?

Hoeveel teams heeft RVC/Libanon'50?
De club heeft 9 dames- en 5 herenteams. De dames komen uit in de 4e klasse t/m de Derde divisie, de heren in de 3e, 2e en 1e klasse en promotieklasse. De thuiswedstrijden worden op zaterdag gespeeld tussen 13.00 uur en 22.00 uur. Naast de reguliere NeVoBo-competitie speelt RVC/Libanon'50 met 10 teams in de recreantencompetitie.
 
Waar worden de wedstrijden en trainingen gehouden?
De competitie wordt op zaterdagmiddag gespeeld in Sporthal Kralingen aan de Slaak 15 (bij het Oostelijk Zwembad). Trainingen vinden plaats op de dinsdag- en donderdagavond. De recreanten trainen dinsdags in sporthal Kralingen en sporthal Snelleman en spelen ongeveer eens per twee weken op een doordeweekse dag (afhankelijk van de zaalruimte van het thuisspelende team) een wedstrijd in sporthal Schuttersveld. In de recreantengroep zijn er overigens ook veel leden die alleen komen trainen.
 
We nodigen je van harte uit om op dinsdag- of op donderdagavond naar Sporthal Kralingen te komen om twee keer vrijblijvend mee te trainen, zodat je zelf de Libanonsfeer kunt proeven. Vul het formulier op de site in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
Zijn er nog andere activiteiten naast het volleybal?
De zaterdag als thuisspeeldag is natuurlijk ideaal om na de wedstrijd nog even wat te drinken in de sportkantine en daarna met clubgenoten een hapje te gaan eten in de stad. De Feest- en Toernooiencommissie organiseert elk jaar flink wat feesten en andere activiteiten.
 
Hoe kan ik lid worden?
Heb je na de proeftrainingen besloten dat je lid wil worden van onze vereniging? Vraag dan bij de TC of recreantenvertegenwoordiger naar het inschrijfformulier.
Leden die competitie willen gaan spelen dienen via de vereniging een wedstrijdshirt aan te schaffen. Ook kan je optioneel het officiële wedstrijdbroekje en/of het clubvest kopen.

Inschrijven

Vul dan onderstaand formulier voor competitie of recreanten in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
LET OP: Bij Libanon hebben we alleen seniorenteams

Uitschrijven

Wil je je lidmaatschap opzeggen? Dat kan door dit formulier uiterlijk 15 mei in te vullen. Doe je dit niet voor deze datum, ben je contributieplichtig voor het nieuwe seizoen.
bottom of page