Web
Analytics
Teamindeling | rvclibanon50

Voorlopige Teamindeling competitie 2015-2016

Hallo volleyballers, 

 

Hierbij de teamindeling waarbij we het seizoen '15/'16 gaan aanvangen. Hij is nog niet helemaal definitief omdat er nog een aantal nieuwe leden komen meetrainen die moeten worden geplaatst, maar we verwachten in principe geen verschuivingen meer van de nu ingedeelde leden. Een korte toelichting op de opvallende zaken in de teamindeling:

- Voor alle teams, behalve heren 4, is inmiddels een trainer gevonden. Mocht er iemand zijn die zich geroepen voelt om dit leuke, nieuw samengestelde team te gaan trainen dan horen wij het graag! Een constructie waarbij meerdere mensen roulerend training geven is ook een optie. Graag een mailtje naar tc@rvclibanon50.nl als je interesse hebt!

- Bij Dames 7 staat Heren 3 als trainer genoemd. Heren 3 zal op roulatiebasis training geven aan Dames 7 waarbij er in principe steeds twee trainers voor de groep staan. 

- In de laatste kolom staat genoemd hoeveel mensen er in het begin van het seizoen verwacht worden om mee te komen trainen. De indeling hiervan is gebaseerd op welk niveau ze in het verleden gespeeld hebben, maar bepaalt niet definitief of ze ook in dit team terecht komen. Dit is in overleg tussen de speler, trainer en TC. 

- Dames 1 en Dames 2 zijn nog niet ingedeeld. In overleg met de speelsters is aan het einde van het vorige seizoen besloten om de indeling bij de start van dit seizoen te bepalen. Een van beide teams zal getraind worden door Hans van Setten, het andere team door Hidde Fritschy en Robert-Jan Tamis. 

 

Verder willen we graag nog jullie aandacht voor de recreanten. Deze grote groep leden die er mede voor zorgt dat onze vereniging zo gezellig is heeft nog steeds geen trainer! Mocht je iemand weten of het zelf leuk vinden om training te geven dan horen wij het graag via tc@rvclibanon50.nl . Voor het geven van training aan de recreanten is een vergoeding beschikbaar. 

 

Mochten er nog vragen zijn over de teamindeling dan kun je ons mailen op het eerder genoemde mailadres of ons aanspreken in de sporthal. 

 

Veel volleybalplezier het komende seizoen!

 

De TC

 

Marjolein

Annemieke

Stefanie

Roos

Denny

© RVC/Libanon '50