Web
Analytics
 

Wedstrijd wijzigen

Het wijzigen van een wedstrijd behoort tot de mogelijkheden – maar het is niet eenvoudig voor elkaar te krijgen gezien beperkte zaalruimte en opties bij de tegenstander. Wij gaan hier dus terughoudend mee om. Dit betekent dat we verwachten dat je eerst probeert een tekort aan spelers op te vullen door spelers uit andere teams te lenen. Een verzoek tot wijziging kan alleen bij ons worden ingediend door de aanvoerder. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om ons te benaderen.

 

We hebben de teams onderling verdeeld:

 • Ernst: DS1 t/m DS3, HS4 en HS5

 • Julie: DS4 t/m DS9, HS1 t/m HS3

 • (John: Recreantenteams)
   

 

LET OP: Bij alle wedstrijdwijzigingen geldt: De teams hebben zelf de zorg voor het regelen van de scheidsrechter, teller en eventueel zaalwacht.

 

Algemene regels bij wedstrijdwijzigingen van de Nevobo

 • Een aanvraag voor wedstrijdwijziging moet minimaal 10 dagen voor de oorspronkelijk vastgestelde speeldatum, voorzien van de goedkeuring van beide verenigingen, zijn ingediend;

 • Wijzigingen van wedstrijden, waarvan de aanwijzing niet door de thuisspelende vereniging gebeurt, mogen uitsluitend naar een datum die minimaal 10 dagen ligt na de datum, waarop de aanvraag is ontvangen;

 • Wedstrijden tussen twee teams van dezelfde vereniging moeten uiterlijk op 1 maart van het seizoen, al dan niet na wijziging, zijn vastgesteld. Wedstrijden, oorspronkelijk vastgesteld in de periode tot 1 maart mogen niet naar 1 maart of later worden gewijzigd;

 • Wedstrijden, vastgesteld in de periode vanaf 1 maart mogen uitsluitend naar een datum voorafgaand aan de oorspronkelijke datum worden gewijzigd;

 • De administratiekosten voor een wedstrijdwijziging (EUR 10,00) worden in rekening gebracht bij de vereniging, die het verzoek indient.

 

Interne procedure wedstrijden wijzigen op eigen verzoek;

 • Bedenk de gewenste datum om je wedstrijd in te halen – en mail dit aan wedstrijdsecretariaat. Van hen hoor je of het derde veld in Schuttersveld nog beschikbaar is.

 • Regel met het team voor of na je het eenmalig wijzigen van hun trainingslocatie. Vraag het team dat voor of na je traint of zij hun training een keer kunnen verplaatsen naar Schuttersveld. Hier is in principe van 19.00 tot 21.00 uur een veld beschikbaar. Door dit te doen heb je namelijk twee tijdsloten na elkaar beschikbaar in de Slaak en kan je op een kwart veld je wedstrijd inhalen om half negen, zonder gevaar voor te weinig tijd. Je speelt je wedstrijd dan dus gewoon in de Slaak.

 • Bedenk dat je tegenstander akkoord moet gaan – dus geef de datum tijdig aan ons door zodat wij het verzoek kunnen indienen bij de tegenstander! Dit betekent minstens een maand van tevoren.

 • Regel een scheidsrechter en een teller en weet dat je ook zelf je eigen zaalwacht bent – dus opbouw en afbreken en versturen van het wedstrijdformulier!

 

Voor Dames 5 geldt dat mogelijk eenmalig geruild kan worden met een donderdag team waarna de procedure geldt als hierboven omschreven. Lukt dit niet – laat het dan even aan ons weten. Wij bekijken dan samen met jullie de mogelijkheid om een keer in de Slaak te trainen – door te ruilen met een team dat daar traint. Daar bekijken we dan voor die dag de opties om de wedstrijd in te halen – in afstemming met de veldbezetting op die dag.

 

Wijzigen op verzoek van de tegenstander

Wanneer jouw tegenstander de thuiswedstrijd wil wijzigen komt dat verzoek ook bij ons binnen. Wij volgen dan ook bovenstaande regels – waarbij wij proberen een geschikte datum te vinden en de beschikbaarheid van de zaal al bekijken – maar verder wel ook de hulp van jouw team inroepen. Dat zal op dezelfde zaken neerkomen als hierboven omschreven - dus ook dan wordt er op jouw team een beroep gedaan een en ander zelf te regelen – met enige hulp van onze kant.

 

Groetjes Sem en Isabel – wedstrijdsecretariaat RVC Libanon ‘50