Web
Analytics
 

Commissie vacatures

Vrijwilligers gezocht!


Voor het seizoen 2021/2022 zijn er leuke vacatures bij verschillende commissies beschikbaar. Kijk gauw of er voor jou iets tussen zit!

FeT (m/v)


De FeT (Feest- en Toernooiencommissie) organiseert ieder jaar de meest gezellige feesten, borrels en toernooien. Na 1,5 jaar geen feesten te hebben mogen organiseren wegens de pandemie, staan wij op springen! Dus ben jij graag van de partij, hou jij van feesten en ben je een ster in het organiseren: meld je aan en help mee om het feestseizoen weer op te starten! Mail naar lindavangelder[at]gmail.com.




Materiaalcommissie (m/v)


De materiaalcommissie houdt toezicht op de materialen en het vervangen ervan. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor de wedstrijdtenues. Lijkt het jou wat om hierin een steentje bij te dragen? Neem dan contact op via materiaalcommissie[at]rvclibanon50.nl.




Barcommissie (m/v)


De bar is uit de startblokken geschoten! Het zal jullie echter niet ontgaan zijn dat we er ook vrij snel weer mee moesten stoppen door de Coronacrisis. De laatste periode van dit seizoen was erop gericht om ervaring op te doen met het draaien van de bar. Doordat het seizoen tot een abrupt einde is gekomen is dat niet mogelijk. Hierdoor schuift onze ervaringsperiode op naar het nieuwe seizoen. Wil je een aandeel leveren in het helpen opstarten van het nieuwe seizoen? Laat het ons weten via barcommissie[at]rvclibanon50.nl.




Technische Commissie (m/v)


Voor de Technische Commissie zoeken wij nog naar versterking. Binnen de TC vervul jij o.a. de rol van teamvertegenwoordiger voor Dames 1, 2 en 3. Interesse? Neem dan contact op met tc[at]rvclibanon50.nl.




Coach/Trainer/Buddy (m/v)


We zijn nog op zoek naar een aantal trainers/coaches voor de volgende teams: - D6 en H2 zijn op zoek naar een coach - D1 en D2 zijn op zoek naar een buddy - H4 is op zoek naar een trainer en coach - Recreanten Mix 3 en 4 zijn op zoek naar een trainer Bij deze willen wij aan jullie vragen om nog eens na te denken of het je leuk lijkt om iets te betekenen voor een van deze leuke teams. Bij vragen kunnen jullie bij ons terecht via tc[at]rvclibanon50.nl.