Web
Analytics

Commissie vacatures

Vrijwilligers gezocht!


Voor het seizoen 2020/2021 zijn er leuke vacatures bij verschillende commissies beschikbaar. Kijk gauw of er voor jou iets tussen zit!

FeT (m/v)


De FeT (Feest- en Toernooiencommissie) organiseert ieder jaar de meest gezellige feesten, borrels en toernooien. Dus ben jij graag van de partij, hou jij van feesten en ben je een ster in het organiseren: meld je aan! Mail naar fet[at]rvclibanon50.nl of spreek even 1 vd FeT leden aan.
Materiaalcommissie (m/v)


De materiaalcommissie houdt toezicht op de materialen en het vervangen ervan. Tevens zijn zij verantwoordelijk voor de wedstrijdtenues. Lijkt het jou wat om hierin een steentje bij te dragen? Neem dan contact op via materiaalcommissie[at]rvclibanon50.nl.
Barcommissie (m/v)


De bar is uit de startblokken geschoten! Het zal jullie echter niet ontgaan zijn dat we er ook vrij snel weer mee moesten stoppen door de Coronacrisis. De laatste periode van dit seizoen was erop gericht om ervaring op te doen met het draaien van de bar. Doordat het seizoen tot een abrupt einde is gekomen is dat niet mogelijk. Hierdoor schuift onze ervaringsperiode op naar het nieuwe seizoen. Wil je een aandeel leveren in het helpen opstarten van het nieuwe seizoen? Laat het ons weten via barcommissie[at]rvclibanon50.nl.
Technische Commissie (m/v)


Voor de Technische Commissie zoeken wij nog naar versterking. Binnen de TC vervul jij o.a. de rol van teamvertegenwoordiger voor Dames 1, 2 en 3. Interesse? Neem dan contact op met tc[at]rvclibanon50.nl.

© RVC/Libanon '50
  • w-facebook
  • Twitter Clean